Kuumad näkileiva ampsud

29.10.2022

Koostisained

1 pakk rukkinööpe

200 g riivitud juustu

150 g suitsusinki

1 küüs küüslauku

1 tl kuivatatud punet

2 spl majoneesi

vajadusel soola pipart

Valmistamine

Pane ahi 200-220 kraadini soojenema. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber ja piserda vähese õliga.

Sega riivitud juust ja väikeseks kuubikuks hakitud sink majoneesiga. Maitsesta segu pressitud küüslauguküüne, pipra ja punega. Vajadusel lisa soola. Sega kõik omavahel segamini. Tõsta teelusikaga segu rukkinööpidele ja aseta täidetud nööbid ahjuplaadile. Piserda üle vähese õliga ja küpseta ahjus kuni nööbid muutuvad kuldseks.

 

Allikas / ilse.riiul.com

Kuumad_näkileiva_ampsud